Over ons  
Olja Karmanova is bevoegd docent Russisch (1ste graads), en 'native speaker.' Ze is geboren in Moskou en sinds 1996 woonachtig in Nederland. Sinds 2002 verzorgt ze taaltrainingen Russisch aan professionals. Ze is een docente met passie voor haar werk.
Galina Levitina heeft haar opleidingen Russisch en Engels (1ste graads) in Rusland genoten. Sinds zij in Nederland woont, werkte ze op verschillende instituten, waaronder de Talenschool van het Ministerie van Defensie en het Instituut voor Tolken en Vertalers. Zij brengt een jarenlange onderwijservaring aan ambitieuze professionals mee.
Esther van Loo is eerstegraads docente Russisch. Ze heeft jarenlange ervaring in het onderwijs, aan cursisten met een zeer uiteenlopende achtergrond. OP het resultaat gericht zonder daarbij het plezier in het proces uit het oog te verliezen!
Peter van Stigt is sinds 1990 werkzaam als ondernemer in Rusland. Hij verzorgt diverse workshops met betrekking tot land en cultuur, het Russische bedrijfsleven, recente sociale politieke en economische geschiedenis.